Liv rai rai

Skriv et svar


Dette spørsmålet er en metode for identifisering og hindring av automatiserte innsendinger.
Smil
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Liv rai rai

Re: Liv rai rai

Innlegg havardfoto » 23 Okt 2013, 20:25

Av en eller annen grunn sto innlegget som nytt til meg. Så da har ikke mitt innlegg så mye for seg lengre :p

Re: Liv rai rai

Innlegg Fradriko » 23 Okt 2013, 18:53

havardfoto skrev:InsaneTTM. Flott innlegg, men det er ikke lengre noen årsavgift å betale. Det vart bestemt på det ekstraordinære årsmøtet som ble holdt.


Så er det også sånn at det ekstraordinære styremøtet ble holdt 23. april, altså to måneder etter at InsaneTTM skrev sitt innlegg :)

Re: Liv rai rai

Innlegg havardfoto » 23 Okt 2013, 15:34

InsaneTTM. Flott innlegg, men det er ikke lengre noen årsavgift å betale. Det vart bestemt på det ekstraordinære årsmøtet som ble holdt.

Re: Liv rai rai

Innlegg InsaneTTM » 21 Feb 2013, 21:11

Forumet har akkurat nå 214 medlemmer. Chatten har ca 10 stk som er pålogget i snitt. At forumet er stille er da nødvendigvis ikke chatten sin feil. At de ca 10 på chatten er blant de mest aktive både vinter som sommer gjør vel at det er enklere å få svar der om man lurer på noen enn å legge ut ting her.

Diskusjoner på chatten har også fremskaffet mange ideer som har gjort at det har blitt publisert hauger med gode cacher rundt om i Trøndelag.

Skal et forum leve og være fruktbart er det viktig at alle som er innom og leser også kan stille spørsmål på hva man lurer på. Det er jo ingentvil om at det finnes masse cache og annen kunnskap blant forumets medlemmer. Ingen spørsmål er for dumme om det er slik man tenker. Kan garantere at mange vil gjerne hjelpe om det er noe spesifikkt man lurer på.

ok67 har også rett i det at det er vinter og at de fleste har ikke et liv som kretser rundt caching da, skal innrømme at jeg gleder meg til sommer og tramping i myr selv :lol:

Oppfordrer i samme sleng alle til å betale årets medlemsskap, delta på forum og chat, samt å løpe ut og legge ut gode cacher. :mrgreen:

Mvh
The Tractor Maniac

Re: Liv rai rai

Innlegg ok67 » 21 Feb 2013, 17:01

1. det er vinter
2. det som er av aktivitet skjer vel stort sett på chatten
3. er pålogga 24/7 med ein 2-3 forskjellige PCar, så har full oversikt :lol:

Liv rai rai

Innlegg haurstad » 21 Feb 2013, 09:03

Her var ikke mye liv for tiden, er det helt dødt eller foregår all kommunikasjon på chatten hvor man må være pålogget 24/7 for å få med seg det som skjer? :roll:

Topp

cron